دیجیتال مارکتینگ یا همان بازاریابی دیجیتال، علمی است که اگر بدانید چگونه از آن استفاده کنید، از رقبایتان پیشی میگیرید.
در ادامه 4 نکته مهم در رابطه با دیجیتال مارکتینگ را میخوانید که توجه به آنها میتواند برای رشد استارتآپ شما در سال ۲۰۱۹ مفید باشد.
۱- تجربه کاربری
مخاطب شما مهمترین عنصر در کل کار است. مخاطبان شما باید با نام تجاری، ارزشهای شما و محصول شما درگیر شوند تا یک ارتباط پایدار با شرکت شما برقرار کند.
به همین ترتیب، هنگامی که برندها تجربه منحصر به فرد کاربری را به مخاطبان خود ارائه میدهند، مخاطب، پذیرندهتر خواهد شد.
استراتژی های دیجیتال مارکتینگ شما باید با دقت طراحی شده باشد تا مخاطبان هدفمند را به خود جلب کند.
تحقیق کنید و دریابید که چه چیزی برای مخاطبان شما مفید و جالب است. همچنین با تعامل مداوم با مخاطبان خود میتوانید صدای برند را بیشتر به گوششان برسانید.
تجربه کاربر میتواند در درجه اول از طریق محتوا، کانالهای ارتباطی و رابط کاربری بصری ایجاد شود.
سرعت بارگذاری وبسایت شما، منوی ساده سایت و چت آنلاین به ارتباطات کمک میکنند. سادگی و صمیمیت لحن محتوای شما برای ایجاد یک تجربه کاربری عالی مهم است.
علاوه بر این ، شما باید یک استراتژی مدیریت مشتری را داشته باشید و روش مخصوص خود را برای برقراری این ارتباط کشف کنید.
همچنین قرار دادن قسمت پیشنهادات و انتقادات در سایت باعث میشود که مخاطب بیش از پیش به شما اعتماد کند.
۲- محتوای خلاقانه
محتوا، همان چیزیاست که میتواند مشتری بالقوه را به مشتری بالفعل تبدیل کند. محتوای عالی میتواند باعث افزایش ترافیک سایت شود و رتبه موتورهای جستجو را بهبود بخشد.
مخاطبان شما در درجه اول به دنبال محتوایی هستند که ارزشمند و مفید باشد. جف بولا (Jeff Bulla) میگوید که شما باید از قانون 80/20 در ایجاد و مدیریت محتوا استفاده کنید.
به این معنا که: 80٪ از محتوای شما نباید مربوط به محصول شما باشد و 20٪ باقی مانده آن، میتواند بر فروش آنلاین، هدایای شما و غیره متمرکز شود.
همچنین تولید محتوا شبکههای اجتماعی نیز بسیار اهمیت دارد. نیل پاتل (Neil Patel) درباره نحوه تبلیغات در فیسبوک مسنجر به عنوان بازاریابی مؤثر یاد میکند.
مخاطبان شما به احتمال زیاد آنچه را که در فیسبوک مسنجر دریافت کردهاند، از طریق بازاریابی ایمیلی دنبال میکنند. در اینجا نیز محتوایی که ایجاد میکنید، تأثیر زیادی بر رشد کسبوکار شما خواهد داشت.
۳- رسانههای دیجیتال
هویت آنلاین شما با وبسایت و رسانههای اجتماعی معرفی میشود. بنابراین میتوانید مخاطبان خود را درگیر کنید و پیام خود را با محتوایی قدرتمند از طریق یک بستر رسانهای قوی به آنها برسانید.
به عنوان یک استارتاپ، یکی از اولین مواردی که احتمالاً روی آن کار کردهاید، یک رسانه اجتماعی بوده است. در این عرصه، رسانههای اجتماعی عامل اصلی برای افزایش آگاهی و ارزش برند شما هستند.
برنامههایی مانند اینستاگرام (Instagram) این روزها محبوب شدهاند و مخاطبان را با نامهای تجاری آشنا میکنند.
استفاده درست و تولید محتوای مناسب برای رسانههای اجتماعی، میتوانند تأثیر عمیقی بر آگاهی از برند و رتبهبندی بهتر در موتورهای جستجو داشته باشد.
در این میان پدیدهای به نام بازاریابی تاثیرگذار (Influencer Marketing) از سال ۲۰۱۶ به بعد رشد کرده است.
در اینکه اینفلوئنسرها در شناخته شدن و فروش برند شما موثرند شکی نیست اما مراقب باشید که چه افرادی را انتخاب میکنید. اینفلوئنسر باید در زمینه فعالیت شما کار کند و علم اینکار را داشته باشد.
۴-بازاریابی ویدئویی در دیجیتال مارکتینگ
فراموش نکنید که ویدئو بسیار اثربخشتر از محتوای متنی است. بنابراین اگر میتوانید در بین محتواهای نوشتاری خود، جایی برای ویدئو نیز درنظر بگیرید.
از طریق ویدئو میتوانید منظور خود را بهتر به مخاطب برسانید و با او ارتباط مفیدتری برقرار کنید. لایو و استوری اینستاگرام، نمونهای از این نوع ارتباط است.
همچنین میتوانید از ویدئوهای آموزشی در سایت خود استفاده کنید و نحوه استفاده از محصولاتتان را به مخاطبان نشان دهید.
سمینارهای تحت وب و رویدادهای زنده را برای معرفی محصول، پاسخ دادن به سؤالات در قالب ویدئو را از یاد نبرید.
به این صورت میتوانید به راحتی اعتماد مخاطبان را جلب کنید.
بیشتر بخوانید: چگونه یک استراتژی مارکتینگ قوی داشته باشید؟
نتیجهگیری
اگر بتوانید کسبوکار اینترنتی خود را در این بازار آشفته راهاندازی کنید، کار بزرگی انجام دادهاید. شما برای اینکار باید در ایجاد منابع، ایدهها و برنامهها، منسجم و دقیق عمل کنید.
همچنین بهتر است که برای معرفی کردن نام تجاری خود، با یک استراتژی دیجیتال مارکتینگ قوی پیش بروید. ما میتوانید در تمام این مراحل به شما مشاوره بدهیم.